ΙΤΑΛΙΚΑ

Η Ιταλική γλώσσα αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές εκμάθησης γλώσσας στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Η πρακτική της χρησιμότητα για την αγορά εργασίας και για μεταπτυχιακές σπουδές και ERASMUS σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ εύηχη αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής της. Άλλωστε, η γειτονική Ιταλία πάντοτε είχε θαυμαστές λόγω του πολιτισμού, της βιομηχανίας, του φαγητού, αλλά και της μόδας στα οποία θεωρείται μία εκ των κορυφαίων.

Ως μία από τις λατινογενείς γλώσσες, μοιράζεται ομοιότητες κυρίως με τα Ισπανικά και τα Γαλλικά. Συνεπώς, η μικρή ή μεγάλη γνώση μιας εκ των προαναφερομένων γλωσσών καθιστά την εκμάθηση ευκολότερη.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα ιταλικά αποτελούν την αφετηρία μας, καθώς η διδασκαλία τους πραγματοποιείται αδιάκοπα από το 1982, καθιστώντας μας ένα από τα πιο έμπειρα και παλαιά φροντιστήρια ιταλικών στην Ελλάδα.

Τα τμήματα Ιταλικών είναι εντατικά, δια ζώσης ή online.

Σας προετοιμάζουμε για τις εξετάσεις ιταλικών Β2 σε 13 μήνες από μηδενικό επίπεδο και για τις εξετάσεις C2 σε 13 μήνες από επίπεδο Β2!

Τμήματα Ιταλικών

Πτυχία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.