Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

ONLINE ΦΟΡΜΑ

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Διεύθυνση

Εμμ. Μπενάκη 58, Αθήνα, 106 81

Email

eurodinami@eurodinami.gr

Social Media

Christos SyggelakisChristos Syggelakis
19:28 16 Oct 20
Επαγγελματισμός , άριστη επικοινωνία ,οργάνωση και ανθρωπιά όλα αυτά μαζί συγκεντρωμένα στην Ευρωδύναμη !!! Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα.Χαρά και φυσικά την κα.Αγγελική που με τις συμβουλές τους και την σωστή καθοδήγηση ,κατάφερα να βελτιώσω τα γαλλικά μου και να πάρω μέσα σε 8 μήνες το C2 .Αν θέλετε να αγαπήσετε τα γαλλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα και να πιστοποιήσετε άμεσα αυτήν την "αγάπη",η Ευρωδύναμη είναι αυτό το μέρος .Και πάλι ευχαριστω!
Σίγουρη επιτυχία για την απόκτηση πτυχίου και σε σύντομο χρονικό διαστημα!Οι καθηγήτριες/-τες δημιουργούν ωραίο κλίμα μεσα στην τάξη, είναι πολύ βοηθητικες/-οι και έχουν τη διάθεση να σου μάθουν πράγματα! Επίσης έχουν προσιτές τιμές!
EmlortkingEmlortking
15:49 23 Sep 20
Έχω κάνει γαλλικά στο φροντιστήριο αυτό, τις τάξεις Β1-Β2 με την κυρία Αγγελική και C1-C2 με την κυρία Χαρά. Έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος και εξ’ ου παραπέμπω στο φροντιστήριο αυτό όποιον φίλο/ γνωστό μου ακούσω ότι ενδιαφέρεται για γαλλικά, αλλά και για άλλες γλώσσες. Στο πρώτο σκέλος, όλοι στο τμήμα πήραμε τα πτυχία Β2 και C2 στην αντίστοιχη τάξη, με υψηλά μάλιστα ποσοστά βαθμολογίας. Και οι δύο καθηγήτριες έχουν εξαιρετική διδακτική ικανότητα λόγω μακροχρόνιας πείρας, με αποτέλεσμα να αφομοιώνω την γλώσσα και να ανεβαίνω σε επίπεδο γνώσεων χωρίς καν να το καταλαβαίνω. Φαινόταν πολύ φυσικός ο τρόπος που μάθαινα, αλλά αυτό οφειλόταν στην ικανότητα των διδασκουσών. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, με αποτέλεσμα να είναι προσιτές σε άτομα χωρίς οικονομική άνεση. Θα μπορούσαν να ΄ναι πολύ πιο ψηλές, σε σχέση με το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται και με τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στα πτυχία. Αυτό όμως που θέλω να αναφέρω πάνω απ’ όλα, και γι’ αυτό το αφήνω για το τέλος, είναι η αντιμετώπιση που είχα. Η οποία ήταν πολύ ανθρώπινη. Δεν ένιωσα η διδασκαλία της γλώσσας να είναι εμπόριο όπως σε πολλά φροντιστήρια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να στ’ αρπάξουν». Αυτό που προς μεγάλη μου έκπληξη ένιωσα ήταν μια πολύ ανθρώπινη προσέγγιση, από ανθρώπους που αγαπούν την δουλειά τους, οι οποίοι με εμψύχωναν και με ενθάρρυναν να συνεχίσω, παρά την πίεση της δουλειάς μου, με αποτέλεσμα να δώσω για τα Β2 και C2, και να τα πάρω αμφότερα με πολύ υψηλό βαθμό. Για όλους τους παραπάνω λόγους, οφείλω να μοιράζομαι την εμπειρία μου ως απόφοιτος του φροντιστηρίου αυτού, διότι πιστεύω ότι τα καλά πρέπει να λέγονται, και ούτως ώστε να έχουν και άλλοι άνθρωποι την εμπειρία και την επιτυχία στην εκμάθηση της γαλλικής που είχα κι εγώ, σε ένα περιβάλλον όπου τους ενδιαφέρει πρωτίστως η ανάπτυξη των γνώσεων και η επιτυχία των μαθητών τους.
Kiwa MoanaKiwa Moana
14:33 22 Sep 20
Σίγουρη επιτυχία στο στόχο των πτυχίων !Εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό και προσιτές τιμές σε όλα τα ξενόγλωσσα προγράμματα με μεγάλη εμπειρία στα τμήματα ενηλίκων !
js_loader