DALF C1-C2
Εντατικά τμήματα γαλλικών για εκμάθηση της γλώσσας και προετοιμασία για το δίπλωμα DALF C2

Πρόγραμμα C1-C2 σε 8 μήνες

Απευθύνεται σε όσους έχουν τις γνώσεις του Β2. Διαρκεί 8 μήνες και οι σπουδαστές μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του επιπέδου C2 του DALF.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Το πρώτο τετράμηνο ολοκληρώνεται η ύλη του C1 και αποκτούνται οι δεξιότητες για την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου υψηλού επιπέδου.

Το δεύτερο τετράμηνο ολοκληρώνεται η ύλη του C2, καθώς και τεστ προετοιμασίας για τις εξετάσεις του DALF C2. 

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται τεστ προσομοίωσης εξετάσεων εκτός των ωρών και ημερών διδασκαλίας.

Ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς γίνεται μέσα στην τάξη από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, μειώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται να αφιερωθεί για διάβασμα για ένα πράγματι απαιτητικό δίπλωμα.

Με τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος, αποκτάται τόσο το πτυχίο όσο και το επίπεδο της γνώσης που αυτό αντιπροσωπεύει.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα Γαλλικά αποτελούν ίσως το πιο «γερό» μας χαρτί. Η αξιέπαινη επιτυχία των σπουδαστών μας στα πτυχία DELF ΚΑΙ DALF που αγγίζει το 100% εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και η βράβευση σπουδαστών μας από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Σπουδαστής μας είχε την υψηλότερη βαθμολογία στο DALF C2 πανελλαδικά) μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Γαλλικά-C2
Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ίσως πάνω από το 50% των ενηλίκων που έχουν πιστοποίηση στη Γαλλική γλώσσα στα διπλώματα DELF B2 και DALF C2 έχουν πιστοποιηθεί από την Ευρωδύναμη.

Πρόγραμμα C1-C2 σε 14 μήνες

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προτείνεται για σπουδαστές και σπουδάστριες που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία για τις εξετάσεις του DALF C2. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα σε πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα και με σύνολο ωρών τις 5 ώρες/ εβδομάδα:

Πρωινά τμήματα: 11:00-13:30

Απογευματινά τμήματα: 16:30-19:00

Βραδινά τμήματα: 19:00-21:30

*Πάντοτε υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας τμήματος σε άλλες ώρες από τις προαναφερόμενες. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να οργανώσουμε μαζί ένα τμήμα στις ώρες που σας εξυπηρετούν.

Το πρώτο τετράμηνο ολοκληρώνεται η ύλη του C1 και αποκτούνται οι δεξιότητες για την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου υψηλού επιπέδου.

Από τον Μάρτιο και μέχρι τις εξετάσεις του Δεκεμβρίου (με διακοπή μαθημάτων τον Αύγουστο) οι σπουδαστές έχουν τον χρόνο να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του C2, μέσα από πληθώρα θεμάτων που αφορούν τις θεματικές ενότητες του διπλώματος που είναι προς εξέταση.

μαθήματα γαλλικών
Παραλαβή πτυχίων εξεταστικής Δεκεμβρίου 2022
Πέρα από την απόκτηση διπλώματος με διεθνή αναγνώριση, ο σπουδαστής, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, έχει διευρύνει τις γνώσεις του σε ποικίλα θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την πολιτική, την επιστήμη, τις τέχνες, τη φιλοσοφία, την εργασία, κ.α.

Υψηλότερη βαθμολογία DALF C2 Πανελλαδικά για το 2021

Previous slide
Next slide

Την Τετάρτη 16/02/2022 είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνοδεύσουμε τον μαθητή μας Σοφοκλή Παπαδάκη στην τελετή απονομής των αριστείων Prix d’excellence του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Ο Σοφοκλής Παπαδάκης* διακρίθηκε, καθώς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στο επίπεδο DALF C2 πανελλαδικά.

Ο Σοφοκλής είναι ένα “παιδί της Ευρωδύναμης” όσον αφορά την εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας. Αρχικά, προετοιμάστηκε εντατικά για το επίπεδο DELF B2 από την καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου κυρία Αγγελική Χαγιάννη, η οποία και τον συνόδευσε στη βράβευση. Στη συνέχεια, προετοιμάστηκε για το επίπεδο DALF C2 από την κα Χαρά Κατσέλα, μόνιμη συνεργάτιδα του φροντιστηρίου.

Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι , όχι μόνο για τον Σοφοκλή και τους καθηγητές μας, αλλά και για όλους τους μαθητές που σε κάθε εξεταστική μας χαρίζουν 100% επιτυχία σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία 20 χρονιά! Χάρη σε όλους εσάς συνεχίζουμε! Bravo Sofoklis! Bravo à tous et à toutes!

*Ο Σοφοκλής Παπαδάκης σήμερα είναι μεταπτυχιακός υπότροφος Master 2 στη Σορβόννη, καθώς ήταν πρώτος στην κατάταξη ελληνογαλλικών υποτροφιών του Γαλλικού Ινστιτούτου σε συνεργασία με Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.