Ευρωδύναμη Φροντιστήριο Αθήνα

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωδύναμη δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ενηλίκων εδώ και 40 χρόνια, με έτος ίδρυσης το 1982

Είμαστε το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που εισήγαγε τα ταχύρρυθμα υπερεντατικά τμήματα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Σταθερός μας στόχος και προσήλωση είναι η υψηλού επιπέδου διδασκαλία των ξένων γλωσσών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών μας για γνώση και εξέλιξη, είτε από αγάπη για τη γνώση είτε για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας (π.χ. Μοριοδότηση ΑΣΕΠ).

Η επίγνωση της ευθύνης προς τους μαθητές μας, αλλά και της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν τόσα χρόνια, μας υποχρεώνει να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να στοχεύουμε στο καλύτερο.

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας από τους καταρτισμένους καθηγητές μας, η χρήση των καταλληλότερων εγχειριδίων εκμάθησης, καθώς και το φιλικό περιβάλλον που παρέχουμε, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι σημειώνουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Κάθε μαθητής αποτελεί για εμάς ξεχωριστή περίπτωση και για αυτόν τον λόγο τον προσεγγίζουμε με το ανάλογο ενδιαφέρον. Αποφεύγουμε τη μαζικού τύπου διδασκαλία που συναντάται στις μεγάλες αλυσίδες, όπου δεν δίνεται η δυνατότητα στον μέτριο μαθητή να εξελιχθεί και στον καλό να αριστεύσει.   

Καλύτερα όμως ας μιλήσουν οι ίδιοι οι σπουδαστές μας για εμάς:

Nasia FragouNasia Fragou
10:48 25 Sep 22
Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας αγγλικών, προσιτές τιμές και άψογο κλίμα συνεργασίας.
Christos SyggelakisChristos Syggelakis
19:28 16 Oct 20
Επαγγελματισμός , άριστη επικοινωνία ,οργάνωση και ανθρωπιά όλα αυτά μαζί συγκεντρωμένα στην Ευρωδύναμη !!! Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα.Χαρά και φυσικά την κα.Αγγελική που με τις συμβουλές τους και την σωστή καθοδήγηση ,κατάφερα να βελτιώσω τα γαλλικά μου και να πάρω μέσα σε 8 μήνες το C2 .Αν θέλετε να αγαπήσετε τα γαλλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα και να πιστοποιήσετε άμεσα αυτήν την "αγάπη",η Ευρωδύναμη είναι αυτό το μέρος .Και πάλι ευχαριστω!
Σίγουρη επιτυχία για την απόκτηση πτυχίου και σε σύντομο χρονικό διαστημα!Οι καθηγήτριες/-τες δημιουργούν ωραίο κλίμα μεσα στην τάξη, είναι πολύ βοηθητικες/-οι και έχουν τη διάθεση να σου μάθουν πράγματα! Επίσης έχουν προσιτές τιμές!
EmlortkingEmlortking
15:49 23 Sep 20
Έχω κάνει γαλλικά στο φροντιστήριο αυτό, τις τάξεις Β1-Β2 με την κυρία Αγγελική και C1-C2 με την κυρία Χαρά. Έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος και εξ’ ου παραπέμπω στο φροντιστήριο αυτό όποιον φίλο/ γνωστό μου ακούσω ότι ενδιαφέρεται για γαλλικά, αλλά και για άλλες γλώσσες. Στο πρώτο σκέλος, όλοι στο τμήμα πήραμε τα πτυχία Β2 και C2 στην αντίστοιχη τάξη, με υψηλά μάλιστα ποσοστά βαθμολογίας. Και οι δύο καθηγήτριες έχουν εξαιρετική διδακτική ικανότητα λόγω μακροχρόνιας πείρας, με αποτέλεσμα να αφομοιώνω την γλώσσα και να ανεβαίνω σε επίπεδο γνώσεων χωρίς καν να το καταλαβαίνω. Φαινόταν πολύ φυσικός ο τρόπος που μάθαινα, αλλά αυτό οφειλόταν στην ικανότητα των διδασκουσών. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, με αποτέλεσμα να είναι προσιτές σε άτομα χωρίς οικονομική άνεση. Θα μπορούσαν να ΄ναι πολύ πιο ψηλές, σε σχέση με το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται και με τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στα πτυχία. Αυτό όμως που θέλω να αναφέρω πάνω απ’ όλα, και γι’ αυτό το αφήνω για το τέλος, είναι η αντιμετώπιση που είχα. Η οποία ήταν πολύ ανθρώπινη. Δεν ένιωσα η διδασκαλία της γλώσσας να είναι εμπόριο όπως σε πολλά φροντιστήρια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να στ’ αρπάξουν». Αυτό που προς μεγάλη μου έκπληξη ένιωσα ήταν μια πολύ ανθρώπινη προσέγγιση, από ανθρώπους που αγαπούν την δουλειά τους, οι οποίοι με εμψύχωναν και με ενθάρρυναν να συνεχίσω, παρά την πίεση της δουλειάς μου, με αποτέλεσμα να δώσω για τα Β2 και C2, και να τα πάρω αμφότερα με πολύ υψηλό βαθμό. Για όλους τους παραπάνω λόγους, οφείλω να μοιράζομαι την εμπειρία μου ως απόφοιτος του φροντιστηρίου αυτού, διότι πιστεύω ότι τα καλά πρέπει να λέγονται, και ούτως ώστε να έχουν και άλλοι άνθρωποι την εμπειρία και την επιτυχία στην εκμάθηση της γαλλικής που είχα κι εγώ, σε ένα περιβάλλον όπου τους ενδιαφέρει πρωτίστως η ανάπτυξη των γνώσεων και η επιτυχία των μαθητών τους.
Kiwa MoanaKiwa Moana
14:33 22 Sep 20
Σίγουρη επιτυχία στο στόχο των πτυχίων !Εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό και προσιτές τιμές σε όλα τα ξενόγλωσσα προγράμματα με μεγάλη εμπειρία στα τμήματα ενηλίκων !
js_loader

Γιατί να μάθω μια ξένη γλώσσα;

Η γνώση μιας ή και περισσότερων ξένων γλωσσών αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τους ανθρώπους του 21ου αιώνα.

Η γνώση μιας ξένης γλώσσας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους που μιλούν αυτήν την γλώσσα, αποτελεί σημαντικό προσόν για την εύρεση εργασίας σε πολλά ακαδημαϊκά, αλλά και εργασιακά πεδία, ιδίως στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης και πολυπολιτισμικότητας. 

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί μαθητές μας είναι σήμερα γνωστοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αλλά και επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες.

ξένες γλώσσες

Πώς μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα;

Δίνουμε τη δυνατότητα είτε της δια ζώσης διδασκαλίας σε τμήμα στον χώρο μας στο κέντρο της Αθήνας είτε μέσω μαθημάτων online με παρακολούθηση στον χώρο σας. 

Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή σας, οι καθηγητές μας θα είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη ή απορία τυχόν προκύψει.

πότε να ξεκινήσω μια ξένη γλώσσα

Πότε να ξεκινήσω μια ξένη γλώσσα;

Καθώς τα τμήματά μας είναι τμήματα εκμάθησης ενηλίκων, προασπίζουμε το δικαίωμα όλων στη δια βίου μάθηση.

Άλλωστε, στην εποχή μας, με τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο, παρέχουμε τη δυνατότητα απόκτησης γνώσης ξένων γλωσσών στους ενηλίκους σε σύντομο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες των προγραμμάτων τους.

Διδακτικό Προσωπικό

Έμπειροι καθηγητές & καθηγήτριες με παιδαγωγική κατάρτιση αποτελούν το διδακτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου. Η συνεχής επιμόρφωσή τους με σεμινάρια πάνω στις νέες μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και η εξοικείωση τους με τα νέα τεχνολογικά μέσα εγγυώνται ολοκληρωμένη διδασκαλία προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής.

Ακόμη και εάν έχετε απομακρυνθεί χρονικά από την εκπαιδευτική διαδικασία, οι καθηγητές μας έχουν τον τρόπο να σας εντάξουν ομαλά, ευχάριστα και χωρίς υπερβολικό κόπο στην εκμάθηση της γλώσσας που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος όγκος δουλειάς πραγματοποιείται μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του μαθήματος και λιγότερο στο σπίτι. Επομένως, ακόμη και ένα άτομο με αρκετές επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές υποχρεώσεις είναι σε θέση να παρακολουθήσει επιτυχώς ακόμη και ένα υπερεντατικό πρόγραμμα στην Ευρωδύναμη.

Παροχές

Τα μαθήματα στην Ευρωδύναμη γίνονται σε ευρύχωρες αίθουσες με δυνατότητα διδασκαλίας μέσω οπτικοακουστικού υλικού και Test Προσομοίωσης των εξετάσεων.

Η μέθοδος εκμάθησης είναι η πλέον σύγχρονη και τα βιβλία προτείνονται από μεγάλους οργανισμούς.

Επίσης παρέχουμε:

  • Δανειστική βιβλιοθήκη με περισσότερους από 8.000 τίτλους βιβλίων.
  • Χορήγηση πιστοποιητικών σπουδών.
  • Διαρκή γραμματειακή υποστήριξη.
  • Προσομοιώσεις εξετάσεων (mock exams).
Ισπανικά αρχαρίων

Μαθητοκεντρική διδασκαλία

Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε τμήματος και των ατόμων που το απαρτίζουν, ώστε η διδασκαλία να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες των μαθητών, είτε ο κύριος στόχος είναι η απόκτηση του διπλώματος είτε η απόκτηση γνώσης καθαυτής.

Η διδασκαλία όλων των γλωσσών γίνεται πάντοτε σε ολιγομελή τμήματα για την πιο αποτελεσματική και άμεση μάθηση.

Χρήση ηλεκτρονικής διδασκαλίας

Είτε επιλέξετε μάθημα δια ζώσης είτε online, σας παρέχουμε την ευκαιρία επιπλέον εξάσκησης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας e-europalso.

Σε περίπτωση επιλογής (online μαθήματα) ή κατά περίπτωση ανάγκης (πχ γενικό Lockdown) εφαρμόζεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία φυσικής παρουσίας των μαθητών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.