Ισπανικά αρχαρίων
Εντατικά τμήματα ισπανικών για εκμάθηση της γλώσσας και προετοιμασία για αναγνωρισμένα διπλώματα

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχαρίους και έχει διάρκεια 9 μήνες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, δηλαδή από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο, οι σπουδαστές έρχονται σε επαφή με τη γλώσσα μέσα από σύγχρονα εγχειρίδια και οπτικοακουστικό υλικό.

Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα οι σπουδαστές αναπτύσσουν γραπτές και προφορικές δεξιότητες.  Με αυτόν τον τρόπο, σταδιακά οι μαθητές αποκτούν την ικανότητα να μπορούν να εκφραστούν για όλα τα καθημερινά ζητήματα τα οποία αφορούν τις βασικές πρώτες ανάγκες επικοινωνίας. Για παράδειγμα, παραγγελία σε ένα εστιατόριο, παρουσίαση του εαυτού τους, επικοινωνία σε ένα αεροδρόμιο, κλπ.

Σε αυτό το διάστημα, ολοκληρώνεται σημαντικό μέρος της ισπανικής γραμματικής με όλες τις απαραίτητες ασκήσεις για την εμπέδωσή της. Επίσης, καλύπτονται οι θεματικές ενότητες και το λεξιλόγιο που είναι αναγκαίες για την απόκτηση του διπλώματος. 

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος της δουλειάς γίνεται στην τάξη, ώστε να μη χρειάζεται πολύ διάβασμα, διευκολύνοντας έτσι τους ενήλικες σπουδαστές. 

Τέλος, υπάρχουν δύο εναλλακτικά προγράμματα που ξεκινούν με κοινό στόχο και καλύπτουν την ίδια ύλη στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα:

  1. Μαθήματα 2 φορές την εβδομάδα ή
  2. Ενιαίο τρίωρο πρόγραμμα κάθε Πέμπτη, 18:00-21:00
μαθήματα ισπανικών
Νέο τμήμα αρχαρίων! Κάθε Πέμπτη, 18:00-21:00
Έναρξη 12 Οκτωβρίου

Τα τμήματα είναι διά ζώσης ή online, απογευματινά και βραδινά.

Τα τμήματα είναι πάντοτε ολιγομελή, γεγονός που διευκολύνει την άμεση κατανόηση, εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση του διπλώματος.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να δώσετε τις εξετάσεις και για το Β1 συνεχίζετε την προετοιμασία για τις εξετάσεις Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις ισπανικών DELE πραγματοποιούνται 5 φορές τον χρόνο σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες γλώσσες. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, όπου σε περίπτωση οριακής αποτυχίας, αποκτάται ο αμέσως προηγούμενος τίτλος γλωσσομάθειας (πχ όποιος αποτύχει στις εξετάσεις του Β2 αποκτά την πιστοποίηση του Β1).

Ισπανικά αρχαρίων
Είμαστε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια που ξεκίνησαν τη διδασκαλία των ισπανικών στην Ελλάδα (από το 1987).

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.