Ισπανικά A1-B1

μαθήματα ισπανικών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχαρίους και έχει διάρκεια 8 μήνες

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα

Τα τμήματα είναι διά ζώσης ή online, πρωινά, απογευματινά και βραδινά.

Τα τμήματα είναι πάντοτε ολιγομελή, γεγονός που διευκολύνει την άμεση κατανόηση, εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση του διπλώματος.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να δώσετε τις εξετάσεις και για το Β1 συνεχίζεται την προετοιμασία για τις εξετάσεις Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις ισπανικών DELE πραγματοποιούνται 5 φορές τον χρόνο σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες γλώσσες. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, όπου σε περίπτωση οριακής αποτυχίας, αποκτάται ο αμέσως προηγούμενος τίτλος γλωσσομάθειας (πχ όποιος αποτύχει στις εξετάσεις του Β2 αποκτά την πιστοποίηση του Β1).

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.