ΑΓΓΛΙΚΑ

Τα Αγγλικά αποτελούν την παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. Αποτελούν αναγκαίο εργαλείο σε όλους τους τομείς της ζωής του ατόμου, καθώς η άριστη γνώση τους θεωρείται πολύ συχνά προαπαιτούμενο για τον επαγγελματικό (Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας) και ακαδημαϊκό χώρο (Προπτυχιακά, ERASMUS, Μεταπτυχιακά, κλπ).

Η Αγγλική γλώσσα βρίσκεται παντού γύρω μας, στο διαδίκτυο, σε ταινίες, στη μουσική, στην τηλεόραση, ακόμη και στις επιγραφές στους δρόμους. Επομένως, η έλλειψη γνώσης της μοιάζει να δυσχεραίνει τρόπον τινά τη ζωή μας.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα μαθήματα αγγλικών γίνονται από πολύ έμπειρους καθηγητές, όπου η μακρόχρονη πείρα τους σε συνδυασμό με τη διαρκή τους επιμόρφωση τους καθιστά ικανούς να εγγυηθούν την επιτυχία σας στις εξετάσεις.

Τα τμήματα είναι εντατικά και υπερεντατικά, δια ζώσης και online.

Σε εμάς θα βρείτε πρόγραμμα που σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις του Proficiency σε 8 ή 13 μήνες από επίπεδο B2!

Τα δύο προγράμματα ξεκινούν παράλληλα και διαχωρίζονται στην πορεία, οπότε θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Το ίδιο ισχύει και  με την επιλογή διπλώματος, καθώς θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να εξοικειωθείτε με τον τρόπο εξέτασης των διαφορετικών διπλωμάτων και σε συνεννόηση και με τον καθηγητή να επιλέξετε το καταλληλότερο πτυχίο C2 για εσάς (π.χ. Cambridge, Michigan, ESB, Κρατικό, κ.λ.π.).

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε ολιγομελή τμήματα εκμάθησης αγγλικής νομικής ορολογίας.