ΑΓΓΛΙΚΑ

Τα Αγγλικά αποτελούν την παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. Αποτελούν αναγκαίο εφόδιο, καθώς η άριστη γνώση τους θεωρείται πολύ συχνά προαπαιτούμενο για τον επαγγελματικό (Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας) και ακαδημαϊκό χώρο (Προπτυχιακά προγράμματα, ERASMUS, Μεταπτυχιακά, κλπ).

Η Αγγλική γλώσσα βρίσκεται παντού γύρω μας, στο διαδίκτυο, σε ταινίες, στη μουσική, στην τηλεόραση, ακόμη και στις επιγραφές στους δρόμους. Επομένως, η έλλειψη γνώσης της μοιάζει να δυσχεραίνει τρόπον τινά τη ζωή μας.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα μαθήματα αγγλικών γίνονται από πολύ έμπειρους καθηγητές, όπου η μακρόχρονη πείρα τους σε συνδυασμό με τη διαρκή τους επιμόρφωση τους καθιστά ικανούς να εγγυηθούν την επιτυχία σας στις εξετάσεις.

Τα τμήματα είναι εντατικά και υπερεντατικά, δια ζώσης ή online.

Σε εμάς θα βρείτε πρόγραμμα που σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις του Proficiency σε 8 ή 13 μήνες από επίπεδο B2!

Τα δύο προγράμματα ξεκινούν παράλληλα και διαχωρίζονται στην πορεία, οπότε θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Το ίδιο ισχύει και  με την επιλογή διπλώματος, καθώς θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να εξοικειωθείτε με τον τρόπο εξέτασης των διαφορετικών διπλωμάτων και σε συνεννόηση και με τον καθηγητή να επιλέξετε το καταλληλότερο πτυχίο C2 για εσάς (π.χ. Cambridge, Michigan, ESB, Κρατικό, κ.λ.π.). 

Με αυτόν τον τρόπο, ο σπουδαστής έρχεται σε επαφή με test διαφορετικών επίσημων φορέων και επιλέγει τον φορέα πιστοποίησης σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Έτσι, για παράδειγμα, η αδυναμία σε κάποιο/-α part (πχ Listening και Writing) οδηγεί σε επιλογή διπλώματος που όλα τα parts συμψηφίζονται. 

(Να σημειωθεί ότι όλα τα προτεινόμενα διπλώματα αναγνωρίζονται πλήρως από το ΑΣΕΠ, αλλά και στο εξωτερικό).

Επιπροσθέτως, σε εμάς θα βρείτε ολιγομελή τμήματα εκμάθησης αγγλικής νομικής ορολογίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση του πιστοποιητικού TOLES Advanced από την Ελληνοαμερικάνικη ένωση με διεθνή αναγνώριση. 

Τέλος, δημιουργούνται ολιγομελή ομοιογενή τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις IELTS. Το πρόγραμμα σε group είναι διάρκειας ενός μήνα. Εναλλακτικά, για πιο εξατομικευμένη προετοιμασία δίνεται η δυνατότητα ιδιαιτέρου, δια ζώσης ή online, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε σπουδαστή.

Πτυχία

Cambridge

B1 Preliminary for Schools (PET)

B2 First for School (FCE)

C1 Advanced (CAE)

C2 Proficiency (CPE)

Michigan

ECCE B2

ECPE C2

ESB

B1, B2, C1, C2

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)

Β1-Β2, C1-C2

TOEIC

IELTS

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.