ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα Ισπανικά είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο. Εκτός του γεγονότος ότι αποτελεί μητρική γλώσσα πολλών χωρών, είναι συχνά αναγκαίο εργαλείο για την εύρεση εργασίας, καθώς και για σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή ERASMUS. Τέλος, ο σπουδαίος πολιτισμός της Ισπανίας, αλλά και του ισπανόφωνου μέρους της Λατινικής Αμερικής αποτελούν έναν επιπλέον λόγο επιλογής της εκμάθησης της συγκεκριμένης γλώσσας.

Ως μία από τις λατινογενείς γλώσσες, μοιράζεται ομοιότητες κυρίως με τα Ιταλικά, τα Πορτογαλικά και τα Γαλλικά. Συνεπώς, η μικρή ή μεγάλη γνώση μιας εκ των προαναφερομένων γλωσσών καθιστά την εκμάθηση ευκολότερη.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» η εκμάθηση των ισπανικών και η κατάλληλη προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποτελούν σημαντικό μας μέλημα, αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στους σπουδαστές που μας επέλεξαν. Για αυτόν τον λόγο, το εκπαιδευτικό μας προσωπικό είναι πολύ έμπειρο για τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση των μαθητών.

Τα τμήματα ισπανικών είναι εντατικά, δια ζώσης και online.

Σας προετοιμάζουμε για τις εξετάσεις ισπανικών Β2 σε 13 μήνες από μηδενικό επίπεδο και για τις εξετάσεις C2 σε 13 μήνες από επίπεδο Β2!

Τμήματα Ισπανικών

Πτυχία

 

Φορείς πιστοποίησης:

  • Ινστιτούτο Θερβάντες
  • Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.