Ιταλικά αρχαρίων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχαρίους και έχει διάρκεια 9 μήνες

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα με συνολική διάρκεια 4 ωρών για την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις του Β1, εφόσον το επιθυμούν. Στη συνέχεια μπορούν να συνεχίσουν στο πρόγραμμα Β1-Β2 για την εξεταστική του Δεκεμβρίου και τις εξετάσεις του Β2

Τα τμήματα είναι διά ζώσης ή online.

Τα τμήματα είναι πάντοτε ολιγομελή, γεγονός που διευκολύνει την άμεση κατανόηση, εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση του διπλώματος.

Οι σπουδαστές μπορούν να εξεταστούν στους φορείς PLIDA, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, Diploma di lingua italiana.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα ιταλικά αποτελούν την αφετηρία μας, καθώς η διδασκαλία τους πραγματοποιείται αδιάκοπα από το 1982, καθιστώντας μας ένα από τα πιο έμπειρα και παλαιά φροντιστήρια ιταλικών στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.