ΓΑΛΛΙΚΑ

H Γαλλική γλώσσα αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο. Η γαλλική κουλτούρα και πολιτισμός, σε συνδυασμό με πολιτικούς και ιστορικούς λόγους, έχουν συμβάλλει στη σταθερή επιλογή των γαλλικών από τον Ελληνικό πληθυσμό, συνήθως ως δεύτερη ξένη γλώσσα μετά τα αγγλικά.

Τα γαλλικά αποτελούν απαραίτητο και σημαντικό εργαλείο για την αγορά εργασίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και σε ακαδημαϊκο επίπεδο (δωρεάν μεταπτυχιακά στη Γαλλία και σε άλλες γαλλόφωνες χώρες, καθώς και ERASMUS).

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα Γαλλικά αποτελούν ίσως το πιο «γερό» μας χαρτί. Η αξιέπαινη επιτυχία των σπουδαστών μας στα πτυχία DELF ΚΑΙ DALF που αγγίζει το 100% εδώ και πολλά χρόνια μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνει την απαραίτητη ώθηση να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι πάνω από το 50% των ενηλίκων που έχουν πιστοποίηση στη Γαλλική γλώσσα στα διπλώματα DELF B2 και DALF C2 έχουν πιστοποιηθεί από την Ευρωδύναμη.

Τα τμήματα είναι εντατικά και υπερεντατικά, δια ζώσης και online.

Σε εμάς θα βρείτε πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση επιπέδου Β2 σε 8 ή 13 μήνες από μηδενικό επίπεδο! Τα δύο προγράμματα ξεκινούν παράλληλα και διαχωρίζονται στην πορεία, οπότε θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Ακόμη, σε εμάς θα βρείτε το πρόγραμμα για την άριστη γνώση γαλλικών, C1-C2 σε 8 μήνες από επίπεδο Β2!

Επιπλέον,  θα βρείτε πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση επιπέδου Β2 σε 8 μήνες από Α2.

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε ολιγομελή τμήματα εκμάθησης γαλλικής νομικής ορολογίας.

Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές, φιλικούς και πρόθυμους, με αίσθημα ευθύνης προς τους μαθητές τους.