DELF A1-B2
Υπερεντατικά τμήματα γαλλικών για εκμάθηση της γλώσσας και προετοιμασία για το δίπλωμα DELF B2

Απευθύνεται σε αρχάριους. Το πρόγραμμα διαρκεί 8 μήνες και στο τέλος της φοίτησης οι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του επιπέδου Β2 του DELF.

Πρόκειται για ένα υπερεντατικό πρόγραμμα με άριστα ποσοστά επιτυχίας.

(Εξεταστική Μαΐου-Ιουνίου 2021: 100% επιτυχία με υψηλότατες βαθμολογίες).

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται τεστ προσομοίωσης εξετάσεων εκτός των ωρών και ημερών διδασκαλίας.

Ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς γίνεται μέσα στην τάξη από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, μην απαιτώντας από τον ενήλικα φοιτητή ή εργαζόμενο να αφιερώνει πολλές ώρες στη μελέτη. 

Με τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος, αποκτάται τόσο το πτυχίο όσο και το επίπεδο της γνώσης που αυτό αντιπροσωπεύει. 

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ευρωδύναμη» τα Γαλλικά αποτελούν ίσως το πιο «γερό» μας χαρτί. Η αξιέπαινη επιτυχία των σπουδαστών μας στα πτυχία DELF ΚΑΙ DALF που αγγίζει το 100% εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και η βράβευση σπουδαστών μας από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Σπουδαστής μας είχε την υψηλότερη βαθμολογία στο DALF C2 πανελλαδικά) μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά. 

Γαλλικά-DELF-B2
Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ίσως πάνω από το 50% των ενηλίκων που έχουν πιστοποίηση στη Γαλλική γλώσσα στα διπλώματα DELF B2 και DALF C2 έχουν πιστοποιηθεί από την Ευρωδύναμη.

Είναι δυνατόν να φτάσει κανείς τόσο άμεσα στο Β2;

Ναι, είναι δυνατόν!

Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας εδώ και χρόνια.

Δίνεται έμφαση τόσο στο κομμάτι της εξέτασης όσο και στη σωστή και πλήρη εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Σκοπός μας δεν είναι μόνο ο μαθητής μας να πάρει το δίπλωμα, αλλά να κατέχει και το επίπεδο γνώσης και ικανότητας επικοινωνίας που αναλογεί στην πιστοποίηση.

Άλλωστε, αρκετοί από αυτούς που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις συνέχισαν στο πολύ απαιτητικό επίπεδο DALF C1 & C2, επιτυγχάνοντας και σε εκείνες τις εξετάσεις!

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες ξεκινούν την προετοιμασία με tests, μόνο όταν έχουν κατανοήσει τη δομή της γαλλικής γλώσσας και έχουν ολοκληρωμένη γνώση της γραμματικής και του απαραίτητου λεξιλογίου.

Σημειώνουμε ότι ΔΕΝ παραλείπουμε κανένα γραμματικό φαινόμενο, καμία άσκηση και καμία θεματική ενότητα. ΔΕΝ δίνουμε έτοιμες εκθέσεις, αλλά πλήθος σημειώσεων και πλάνα στον πίνακα που βοηθούν τον μαθητή στην απαιτητική εξέταση της έκθεσης, καθώς και των προφορικών.

μαθήματα γαλλικών
Παραλαβή πτυχίων εξεταστικής Δεκεμβρίου 2022
Δίνεται έμφαση τόσο στην πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις όσο και στη σωστή εκμάθηση των γαλλικών.

Συχνές ερωτήσεις για το DELF B2 σε 8 μήνες

Ναι, διότι η διδασκαλία μας δεν εστιάζει μόνο στην απόκτηση του διπλώματος, αλλά δίνει έμφαση στην κατανόηση της δομής της γλώσσας, καθώς και της γραμματικής. Ταυτόχρονα, δίνεται έμφαση και στην ικανότητα ανάπτυξης προφορικού λόγου από τα πρώτα μαθήματα.

Δεν χρειάζεται πολλές ώρες διαβάσματος, αλλά χρειάζεται συνέπεια και σταθερότητα στις παρακολουθήσεις επειδή η περισσότερη δουλειά γίνεται μέσα στην τάξη.

Αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη προσωπικού διαβάσματος το οποίο όμως δεν είναι μη διαχειρίσιμο.

Επιπλέον, καλό είναι οι μαθητές να είναι επιμελείς στις ασκήσεις και εργασίες που τους δίνονται για το επόμενο μάθημα.

Φυσικά, επειδή οι περισσότεροι σπουδαστές και σπουδάστριές μας έχουν βαρύ πρόγραμμα, υπάρχει κατανόηση.

Επειδή η πλειοψηφία των σπουδαστών μας είναι φοιτητές και φοιτήτριες, έχουμε προβλέψει ώστε τα μαθήματα που θα χαθούν την περίοδο της εξεταστικής να αναπληρωθούν με το πέρας της.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.