Β1-Β2 (Lower)

αγγλικά για ενήλικες

Επίπεδο προετοιμασίας για όλες τις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ πιστοποιήσεις. Διάρκεια προγράμματος 8 μήνες με 5 ώρες την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές οι οποίοι κατέχουν το γνωστικό επίπεδο του Α2 (στοιχειώδεις γνώσεις). Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ολοκληρώνονται τα επίπεδα Β1 και Β2, καθώς και η προετοιμασία για το δίπλωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο σπουδαστής είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και να επιτύχει στις εξετάσεις γλωσσομάθειας με σκοπό την απόκτηση του διπλώματος Β2. 

Η επιλογή του διπλώματος μπορεί να γίνει και στην πορεία σε συνεννόηση με τον καθηγητή, ώστε να ληφθούν υπόψη τα “δυνατά σημεία” του κάθε μαθητή, καθώς και οι ιδιαιτερότητες του κάθε πτυχίου (Cambridge, Michigan, ESB, Κρατικό κλπ).

Ο σπουδαστής με την ολοκλήρωση του προγράμματος μπορεί να ενταχθεί σε τμήμα που ως στόχο έχει το Proficiency σε έναν ή ενάμιση σχολικό χρόνο (8 ή 14 μήνες).

Τα τμήματα είναι δια ζώσης ή online και το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 98%.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται τεστ προσομοίωσης εξετάσεων εκτός των ωρών και ημερών διδασκαλίας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διδασκαλία των αγγλικών μας καθιστά σταθερή επιλογή πολλών σπουδαστών εδώ και δεκαετίες για την προετοιμασία του Lower και Proficiency.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.