ESB Online

Εξετάσεις αγγλικών κάθε μήνα!

ESB Online Exams for Adults

Πέρα από τις κλασικές εξετάσεις ESB που διεξάγονται εδώ και πολλά χρόνια με φυσική παρουσία, πλέον οι εξετάσεις ESB γίνονται και online και όχι μόνο δύο φορές τον χρόνο, αλλά κάθε μήνα!

Οι εξετάσεις ESB Online για ενήλικες διεξάγονται 2 φορές τον μήνα σε όλα τα επίπεδα και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες υποψηφίους και υποψήφιες που επιθυμούν, είτε για επαγγελματικούς είτε για ακαδημαϊκούς λόγους, να πιστοποιήσουν τη γνώση τους στα αγγλικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και με ένα αξιόπιστο πτυχίο.

Η πιστοποίηση εκδίδεται από τον ίδιο φορέα που διεξάγει και τις γραπτές εξετάσεις. το English Speaking Board (International) Ltd.

Σημειώνεται ότι η πιστοποίηση είναι πλήρως αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ

Οι εξετάσεις γλωσσομάθειας ESB για ενήλικες διεξάγονται εξ ολοκλήρου με διαδικτυακό τρόπο και περιλαμβάνουν γραπτή και προφορική εξέταση. Μάλιστα, ακολουθούν το κλασικό format των εξετάσεων ESB, διατηρώντας έτσι την αξιοπιστία του διπλώματος.

Τα γραπτά και τα προφορικά διεξάγονται μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν περίπου εντός 10 ημερών μετά την ολοκλήρωση της γραπτής και προφορικής εξέτασης και τα πιστοποιητικά μετά από 20 ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων!

ESB Online Exams στην Ευρωδύναμη

Υπάρχουν τρία εναλλακτικά προγράμματα προετοιμασίας για τις online εξετάσεις ESB:

 1. Προετοιμασία 6 εβδομάδων σε μικρό group ή ιδιαίτερο.
  Το πρόγραμμα προτείνεται για σπουδαστές α) που επιθυμούν να δώσουν άμεσα εξετάσεις και έχουν τη γνώση του επιπέδου που τους ενδιαφέρει, β) για υποψηφίους που δεν πέτυχαν στις εξετάσεις άλλου φορέα και θέλουν να προετοιμαστούν σε ένα φιλικό & αξιόπιστο δίπλωμα.
 2. Προετοιμασία σε τμήμα Lower ή Proficiency
  Ο σπουδαστής ή η σπουδάστρια παρακολουθεί κανονικά ένα πρόγραμμα πλήρους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για το επίπεδο που ενδιαφέρεται. Στη συνέχεια προετοιμάζεται πάνω στη μορφή της συγκεκριμένης εξέτασης με κατάλληλα past papers, επιπλέον υλικό, καθώς και tests από την πλατφόρμα e-europalso που διορθώνονται αυτόματα
 3. Προετοιμασία σε ιδιαίτερο
  Διδασκαλία εξατομικευμένη στις ανάγκες του εκάστοτε σπουδαστή, για να διδαχθεί την ύλη, να προετοιμαστεί πλήρως για τις εξετάσεις του πτυχίου, καθώς και για να καλυφθούν όποια κενά μπορεί να υπάρχουν.

  Όποιο πρόγραμμα και να ακολουθήσετε, σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα e-europalso, για επιπλέον ασκήσεις και tests που διορθώνονται αυτόματα από το σύστημα!

ESB Online

Με λίγα λόγια:
 • Εξετάσεις 2 φορές/ μήνα
 • Εξέταση γραπτού & προφορικού μέρους Online
 • Ίδιος τύπος εξέτασης με την κλασική εξέταση ESB
 • Γρήγορη έκδοση αποτελεσμάτων & πιστοποιητικών
 • Έκπτωση 60% στα εξέταστρα σε περίπτωση επανεξέτασης (re-sit)
 • Δυνατότητα επίσπευσης της έκδοσης αποτελεσμάτων/ πιστοποιητικών
 • Δηλώσεις έως και δύο εβδομάδες πριν την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασης
ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ

Συχνές ερωτήσεις για το ESB Online Exams for Adults

Το γραπτό μέρος της εξέτασης πραγματοποιείται με τη χρήση των διαδικτυακών πλατφορμών Cirrus και Proctorio.

Η προφορική εξέταση πραγματοποιείται μέσω ζωντανής βιντεοκλήσης με χρήση ευρέως διαδεδομένης πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Οι εξετάσεις ESB είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ στα τέσσερα επίπεδα (B1, B2, C1, C2). Tα χορηγούμενα πιστοποιητικά γίνονται πλήρως αποδεκτά για προκηρύξεις, διαγωνισμούς και διορισμό στο Δημόσιο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν περίπου εντός 10 ημερών από την ολοκλήρωση της γραπτής και προφορικής εξέτασης και τα πιστοποιητικά μετά από 20 ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις σας παρέχουμε έκπτωση 60% στα εξέταστρα για την επανεξέτασή σας (re–sit), μειώνοντας σημαντικά το κόστος

Υπάρχει η δυνατότητα επίσπευσης της έκδοσης αποτελεσμάτων/ πιστοποιητικών σε περίπτωση δικής σας ανάγκης.

Μέσα από αυτή τη δυνατότητα τα αποτελέσματα βγαίνουν εντός 5 ημερών, ενώ τα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα εντός 10 ημερών μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, με επιπλέον επιβάρυνση 37€.

Με την έγκαιρη προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών πριν την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις δίνεται η δυνατότητα επιπλέον χρόνου εξέτασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.