Ισπανικά Β2
Εντατικά τμήματα ισπανικών για εκμάθηση της γλώσσας και προετοιμασία για αναγνωρισμένα διπλώματα

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές με γνώσεις ισπανικών επιπέδου Α2

Διαρκεί 8 μήνες με 4 ώρες την εβδομάδα, όπου οι μαθητές αποκτούν σαφέστερη γνώση και κατανόηση της ισπανικής γλώσσας, γραμματικής και λεξιλογίου. Επιπλέον, προετοιμάζονται πλήρως για τις εξετάσεις Β2 του διπλώματος της επιλογής τους.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται τεστ προσομοίωσης εξετάσεων και παλιά θέματα, ώστε οι σπουδαστές να είναι απολύτως έτοιμοι για τις εξετάσεις ισπανικών του Μαΐου.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, δηλαδή από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο, ολοκληρώνεται πλήρως η ισπανική γραμματική και ολοκληρώνεται η διδασκαλία όλων των θεματικών ενοτήτων (π.χ., παιδεία, εργασία, αθλητισμός, περιβάλλον, κλπ) που είναι απαιτητές για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος της δουλειάς γίνεται στην τάξη, ώστε να μη χρειάζεται πολύ διάβασμα, διευκολύνοντας έτσι τους ενήλικες σπουδαστές. 

Με τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος αποκτάται τόσο το πτυχίο όσο και το επίπεδο γνώσης που αυτό αντιπροσωπεύει.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι καθηγήτριες και οι καθηγητές μας είναι πολύ έμπειροι, πλήρως καταρτισμένοι, φιλικοί και ικανοί στη δουλειά τους, στηρίζοντας έμπρακτα τους σπουδαστές του φροντιστηρίου.

μαθήματα ισπανικών

Τα τμήματα είναι διά ζώσης και online, απογευματινά και βραδινά.

Τα τμήματα είναι πάντοτε ολιγομελή, γεγονός που διευκολύνει την άμεση κατανόηση, εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση του διπλώματος.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις ισπανικών DELE πραγματοποιούνται 5 φορές τον χρόνο σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες ξένες γλώσσες. 

Συνεπώς, παρότι η ύλη και η προετοιμασία θα έχουν ολοκληρωθεί, εάν εσείς θελήσετε να δώσετε αργότερα, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις τον Ιούλιο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, όπου σε περίπτωση οριακής αποτυχίας, αποκτάται ο αμέσως προηγούμενος τίτλος γλωσσομάθειας (πχ όποιος αποτύχει στις εξετάσεις του Β2 αποκτά την πιστοποίηση του Β1).

μαθήματα ισπανικών για Β2
Είμαστε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια που ξεκίνησαν τη διδασκαλία των ισπανικών στην Ελλάδα (από το 1987).

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.