Τμήματα Online ή με φυσική παρουσία

Είτε προτιμάτε διδασκαλία με φυσική παρουσία είτε online από την άνεση του προσωπικού σας χώρου, η Ευρωδύναμη σας παρέχει την επιθυμητή λύση με ποιοτική εκπαίδευση και στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Μάλιστα, σε περίπτωση γενικής απεργίας ή ακραίων καιρικών συνθηκών, τα μαθήματα θα συνεχιστούν απευθείας online, ώστε να μη χαθεί ούτε μία ώρα διδασκαλίας από τη γλώσσα της επιλογής σας!

τμήματα δια ζώσης

Τμήματα δια ζώσης

Η κλασική επιλογή διδασκαλίας που στηρίζεται στην επικοινωνία, στην απευθείας επίλυση αποριών και στην άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών.

Το μάθημα διανθίζεται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα που συμβάλλουν στη γρηγορότερη κατανόηση της γλώσσας.

Το διδακτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση των σπουδαστών για επίλυση οποιασδήποτε απορίας τους.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωδύναμη τηρεί όλα τα μέτρα στα πλαίσια προφύλαξης κατά του Covid-19, τα τμήματα είναι ολιγομελή, ενώ ακόμη οι αίθουσες διδασκαλίας είναι ευρύχωρες για τη διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

Τμήματα Online

Η διδασκαλία Online σε πραγματικό χρόνο προσφέρει τις δυνατότητες της διδασκαλίας ξένων γλωσσών με φυσική παρουσία από τον προσωπικό σας όμως χώρο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο για σας (χρονοβόρες μετακινήσεις). Για αυτό και όλο και περισσότεροι σπουδαστές προτιμούν αυτή τη λύση.

Οι απαιτήσεις σε υλικοτεχνικό επίπεδο για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ελάχιστες:

  • Σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Υπολογιστής (συνίσταται) ή Κινητό/ Tablet
  • Κάμερα & μικρόφωνο (συνίστανται)
  • E-mail
ξένες γλώσσες μαθήματα online

Όποιο πρόγραμμα διδασκαλίας και αν επιλέξετε, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι καθηγητές μας δείχνουν απόλυτη κατανόηση στο πρόγραμμά σας (εξεταστικές, ωράρια εργασίας) και παραμένουν πάντοτε παρόντες/ παρούσες με φιλική διάθεση, αντιμετώπιση και στήριξη στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.