Ισπανικά C2
Εντατικά τμήματα ισπανικών για εκμάθηση της γλώσσας και προετοιμασία για αναγνωρισμένα διπλώματα

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές με γνώσεις ισπανικών επιπέδου C1 που επιθυμούν να τελειοποιήσουν το επίπεδο της ισπανικής γλώσσας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι οι 8 μήνες και τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα σε δύο δίωρα μαθήματα.

Έμφαση δίνεται στην περαιτέρω εξέλιξη της προφορικής και γραπτής κατανόησης και επικοινωνίας, δουλεύοντας με σύνθετα κείμενα και θεματικές.

Επιπλέον, γίνεται πλήρης προετοιμασία για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας για το πτυχίο επιλογής του σπουδαστή.

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος της δουλειάς γίνεται στην τάξη, ώστε να μη χρειάζεται υπερβολικό διάβασμα, διευκολύνοντας έτσι τους ενήλικες σπουδαστές.

Τα τμήματα είναι διά ζώσης ή online και βραδινά.

Τα τμήματα είναι πάντοτε ολιγομελή, γεγονός που διευκολύνει την άμεση κατανόηση, εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση του διπλώματος.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις ισπανικών DELE πραγματοποιούνται 5 φορές τον χρόνο σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες γλώσσες. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, όπου σε περίπτωση οριακής αποτυχίας, αποκτάται ο αμέσως προηγούμενος τίτλος γλωσσομάθειας (πχ όποιος αποτύχει στις εξετάσεις του C2 αποκτά την πιστοποίηση του C1).

ισπανικά C1 και C2
Είμαστε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια που ξεκίνησαν τη διδασκαλία των ισπανικών στην Ελλάδα (από το 1987).

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.