αγγλικά αρχαρίων

Προσφορά! Τρίωρο πρόγραμμα την εβδομάδα με μόνο 90€/ μήνα!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες σπουδαστές οι οποίοι δεν έχουν καμία γνώση αγγλικών ή είχαν κάποια μικρή γνώση στο παρελθόν, αλλά δεν έχουν πλέον την ικανότητα παραγωγής προφορικού ή γραπτού λόγου.

Το πρόγραμμα ξεκινά από το μηδέν και μέσα από την εξειδικευμένη διδασκαλία με σύγχρονες μεθόδους ειδικά σχεδιασμένες για ενήλικες, ο σπουδαστής μέσα σε έναν σχολικό χρόνο (8 μήνες) θα έχει αποκτήσει μέτρια ικανότητα προφορικής και γραπτής επικοινωνίας. Αυτή η γνώση θα του επιτρέπει να επικοινωνήσει πάνω σε βασικά θέματα. 

Στη συνέχεια, οι σπουδαστές, εφόσον το επιθυμούν, παρακολουθώντας ένα ακόμη ακαδημαϊκό έτος μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για το Lower, σε πλήρως αναγνωρισμένα διπλώματα από το ΑΣΕΠ.

Η επιλογή του διπλώματος μπορεί να γίνει και στην πορεία σε συνεννόηση με τον καθηγητή, ώστε να ληφθούν υπόψη τα “δυνατά σημεία” του κάθε μαθητή, καθώς και οι ιδιαιτερότητες του κάθε πτυχίου (Cambridge, Michigan, ESB, Κρατικό κλπ).

Τα τμήματα είναι δια ζώσης ή online. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα σε ένα τρίωρο μάθημα.

Τέλος, υπάρχει δυνατότητα πιστοποίησης για τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1, εφόσον το επιθυμεί ο σπουδαστής.

αγγλικά αρχαρίων πρόγραμμα
Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διδασκαλία των αγγλικών μας καθιστά σταθερή επιλογή πολλών σπουδαστών εδώ και δεκαετίες για την προετοιμασία του Lower και Proficiency.

Συχνές ερωτήσεις για τα αγγλικά αρχαρίων

Ναι, μπορείς! 

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ξεκινούν από μηδενικό επίπεδο (αλφά-βήτα) και προχωρούν γρήγορα, ώστε να δοθεί στον σπουδαστή η ικανότητα επικοινωνίας στα αγγλικά.

Η περισσότερη δουλειά γίνεται στην τάξη (φυσική ή διαδικτυακή), ώστε ο ενήλικας μαθητής να μπορεί να ανταπεξέλθει παρά το βαρύ πρόγραμμά του.

Με τη σωστή διδασκαλία και ολοκληρωμένη προετοιμασία από καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές & καθηγήτριες, οι σπουδαστές μπορούν να δώσουν εξετάσεις γλωσσομάθειας με θάρρος και βεβαιότητα πως θα πετύχουν!

Αφού ολοκληρωθεί το οκτάμηνο πρόγραμμα, ο σπουδαστής μπορεί να παρακολουθήσει εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμάζοντάς τον για την εξεταστική Δεκεμβρίου. 

Διαφορετικά, μπορεί να ξεκινήσει ξανά από το φθινόπωρο και να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις του Μαΐου.

Όχι, το κέντρο ξένων γλωσσών Ευρωδύναμη είναι αποκλειστικά για ενήλικες σπουδαστές.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email και τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΥΝΑΜΗ.